onsdag 4 augusti 2010

Vad läser du?

Idag sitter jag fortfarande här hemma med tandvärk efter mitt besök hos käkkirurgen i måndags, så idag blir det till att vara hemma och fortsätta läsa i Benrangel av Stephen King. En underbar bok. Vad läser du?

7 kommentarer:

  1. Jag läser en bok som jag inte gillar något vidare: Jag minns att jag sprang av Ron McLarty. Lyssnar samtidigt på Lilla stjärna av John Ajvide Lindqvist på jobbet.

    SvaraRadera
  2. Har nog inte hört talas om Ron McLarty. Är det något annat han skrivit som är bättre än den du läser nu?

    SvaraRadera
  3. På jobbet lyssnar jag på Mörkare än natten av Michael Connelly. På hemmaplan läser jag Der zweite Schöpfer av Michael Marshall och så har jag precis börjat på Mannen som vände insidan ut av Fred Vargas

    SvaraRadera
  4. Nu när du ändå frågade =)
    Jag läser:
    på jobbet läser jag: slash biografi
    i lägenheten: första boken i true blood serien
    i huset: andra boken i milleium serien och fjärde boken i vampire diaries serien och en annan bok som jag inte kommer på vad den heter men den handlar om att döden slutar göra sitt jobb och folk dör inte längre.

    det var mitt läsande =)

    SvaraRadera
  5. Annika, oj läser du på tyska. Duktigt! Det skulle jag aldrig klara. Men det skulle vara intressant att kunna läsa alla författare på 'sina' språk. Jag läser dock mest på svenska :)

    Cecilia, Död tills mörkret faller (första True Blood) läste jag nyligen och gillade den starkt. Ska snart hoppa på del 2! Den där sista boken låter intressant. Och biografin med slash har jag också funderat på att läsa. Hur klarar du av att ha så många böcker på gång?

    SvaraRadera
  6. Läser Midvinterblod av Mons Kallentoft hemma (och måste säga att jag är lite kluven)

    Lyssnar på Djävulen bär Prada av Lauren Weisberger på väg till och från jobbet (d vs typ 90 minuter per dag) och börjar önska att den ska ta slut... Den är lite omständig

    SvaraRadera
  7. Vad jag minns tyckte jag om Djävulen bär Prada. Har du sett filmen?

    Midvinterblod tyckte jag var bra, men inte fantastisk. Har del 2 Sommardöden här hemma men har inte riktigt kommit mig för att ta upp den. Kanske är dags snart :)

    SvaraRadera