onsdag 5 januari 2011

Älskar second hand-böcker


Igår hittade de här godbitarna. Hela kalaset gick på 55 kronor. Puh, svettigt! ;)
Jag har hittills gått ut starkt med att köpa böcker i år. Det har gått lite långsammare att faktiskt läsa, men de här titlarna kunde jag inte motstå. Har letat efter böckerna i "vanliga" boklådor och har haft svårt att få tag på några av dom, så jag passade på nu.

6 kommentarer:

  1. Hjalmar Söderbergs "Den allvarsamma leken" är säkert värd varenda krona (och mer därtill). Har den i bokhyllan för framtida läsning, men har redan läst Söderbergs "Doktor Glas" och fann den superb.

    Håkan Tendell

    SvaraRadera
  2. Nu blir jag sådär avundsjuk på dig igen för att du har de där fantastiska läsupplevelserna framför dig. "Långt långt härifrån" tyckte jag mycket om, "Brick Lane" också. "Den högsta kasten" - njaaa. Men, "Den allvarsamma leken" kan mycket väl vara bland det bästa som skrivits på svenska någonsin. Ständigt på min topp 5-lista. Ohotad.

    SvaraRadera
  3. Håkan, Jag läste Doktor glas nyligen och älskade den, så jag har höga förhoppningar på Den allvarsamma leken! Det känns som att den var väl värd sina tio kronor ;)

    Åsa, Jag har läst Mellan himmel och jord av Ammaniti innan, och den var underbar, så det ska bli spännande att läsa något mer av honom. Brick lane har jag hört mycket gott om, och Ali ingår i min boktolva. Den högsta kasten känns som en bok jag vill läsa. Den allvarsamma leken känns nu innan som en bok jag kommer älska, och nu blev mina förväntningar skyhöga!

    Det finns så många bra böcker och jag vill läsa dom ALLA och jag vill läsa dom NU :)

    SvaraRadera
  4. Åh, jag har exakt det där omslaget på min "Den allvarsamma leken" - superbra bok. Har även Brick Lane hemma, inte läst ännu dock.

    SvaraRadera
  5. Jag har inte läst Den allvarsamma leken än, men Doktor Glas var ju underbar, så jag tror den här kommer passa mig utmärkt den också!

    Brick lane ska också bli spännande att läsa då många bokbloggare pratar varmt om den (också). Intressant att se vad vi kommer tycka om den :)

    SvaraRadera
  6. Ps. Jag gillar verkligen omslaget! Mycket finare än det som är på den som finns ute nu!

    SvaraRadera