onsdag 23 februari 2011

Ovärdig bokbloggare?!

Idag känner jag mig som en ovärdig bokbloggare. Är jag ensam om att inte köpa loss på bokrean i år? Jag har köpt andra böcker nyligen som jag trånat efter, men har inte hittat något jag verkligen vill ha (som jag inte redan har) på bokrean. Det hjälper nog att jag inte går till en fysisk boklåda, då hade det varit svårt att gå därifrån tomhänt, men jag känner inget sug att gå dit i år. Är jag ensam om detta?

15 kommentarer:

  1. Inte alls. Jag kommer antagligen inte gå i år om jag inte passerar någon butik. Däremot beställde jag en av bonniers klassikerboxar och två pocket hos Bokus.

    SvaraRadera
  2. Nej absolut inte. Jag kommer förmodligen inte att köpa en endaste bok på bokrean, vare sig i den fysiska bokhandeln eller på nätet.

    SvaraRadera
  3. Nej, du är inte ensam. Känner mig också helt oinspirerad av vuxenutbudet, handlade bara barnböcker.

    SvaraRadera
  4. Jag är faktiskt lite halvt oinspirerad i år jag också, jag fick en av klassikerboxarna av Bonnier och så har jag köpt den andra men annars är det inte så mycket som lockar...

    SvaraRadera
  5. Jag handlar sällan eller aldrig på bokrean, varken i en fysisk bokhandel eller på nätet. I stället har jag en jämn köpflow (främst från Bokus) under hela året fast de flesta böckerna lånar jag i vilket fall som helst på biblioteket. Det blir billigare så :-)

    SvaraRadera
  6. Jag kommer nog inte heller köpa några böcker på rean, även om jag är lite sugen. Men får låta bli att kika in på adlibris så går nog abstinensen över. Jag fortsätter läsa från min egen bokhylla och kommer sedan efter det här året att kunna köpa böcker (men ta det lugnt med takten) med gott samvete =)

    SvaraRadera
  7. Cia, Jag har nyligen köpt ganska många böcker, så det är ju inte det att jag inte köper böcker, jag har bara inte köpt något på rean. Klassikerboxarna ser dock lockande ut!

    Titti, Skönt att jag inte är ensam :)

    Snowflake, Hade jag haft barn hade jag nog också shoppat loss åt dom under rean, men nu har jag ju inte det, så då känns det lite överflödigt att köpa barnböcker ;)

    Eli, Som sagt, klassikerboxarna känner jag mig lite sugen på, men inte så sugen så jag har köpt dom...

    Annika, I vanliga fall brukar jag hålla ett jämnt bokköpsflow PLUS att jag shoppar loss på rean. Men, alltså, inte i år. Har tänkt på det där att jag nog inte läser alla böcker som köps på rean. Skulle vara intressant att ha statistik på det där! (Men om jag tänker efter lite har jag ju böcker här hemma som inte är köpta under bokrean och som också är olästa, så den teorin sprack ganska snabbt;))

    Zachan, En till som inte har gett efter till rean. Det verkar som att jag befinner mig i gott sällskap :)

    SvaraRadera
  8. Nej det var inte så jag menade :) Det jag syftade på var att jag inte kommer gå på den faktiska bokrean i butik, men däremot råkade handla på internetrean. Räknar in Klassikerboxarna dit eftersom de släpps just för årets rea.

    SvaraRadera
  9. Jag förstår :) Ja, klassikerboxarna räknar jag också till rean. Vad jag menade är att jag har nyligen köpt böcker, men inga som ingår på rean. OM jag skulle handlat på rean skulle jag också beställt via internet. Inte lika mycket kö, och man riskerar inte att släpa sig ut till stan i kylan bara för att få reda på att just den bokhandeln inte hade just den boken jag ville ha...

    SvaraRadera
  10. Kommer inte köpa nåt heller, köper jag mer saker innan jag flyttar ner igen kommer pappa döda mig när han hämtar mig och mina saker... ;)

    SvaraRadera
  11. Hahaha, så sant som det är sagt! Eller så tar han med sakerna men lämnar dig där uppe ;)

    SvaraRadera
  12. Du är absolut inte ensam Frida!! Såg du på sprinten! Riktig kul för båda, även om jag faktiskt skrek lite högre då Hellner vann. Så kul!!!!

    SvaraRadera
  13. Självklart såg jag sprinten! Hellner var ju omänskligt grym, och Jönsson kom trea. Otroligt bra gjort av dom. Jag var så lycklig :) Kul också att det gick så bra för Northug och Björgen!

    SvaraRadera
  14. NEJ! Jag har inte heller shoppat en enda, det är ju billigare att shoppa pockets på nätet ändå och jag gillar inte reor överlag, de stressar mig. Min medskribent på vår Bokblogg älskar dock bokrean. Du är FULLT NORMALT :)

    //Anna

    SvaraRadera
  15. Jag har varit i en bokhandel idag, men det var precis efter de öppnat så det var nästan inget folk alls. Kunde dock inte hålla mig från att köpa en ynka liten bok på rean. Kom hem med flera, men de andra köptes inte på rean :)

    SvaraRadera