tisdag 7 juni 2011

My bad Åsa, my bad!

Åsa (som har bloggen Kafka på jobbet) kom med en bra poäng i kommentarerna till mitt inlägg om Mörkt vatten av JCO. Jag har ju faktiskt själv tagit upp diskussionen om att jag vill diskutera slutet av böcker, och så gör jag inte det själv när det är något om slutet jag verkligen vill diskutera. Så dumt, så dumt.

Så nu gjorde jag som så att i kommentarerna till recensionen av Mörkt vatten har jag skrivit lite mera om tankar och undringar jag hade under läsningen. Jag varnar även här för att det jag skrivit till är spoilers. Bara stora feta spoilers.

2 kommentarer:

  1. Älska spoilers! Det kanske man skule kunna specialisera sig på rent utav? Hursomhelst blir jag mer sugan på att läsa boken nu nu efter att du spoilat den. Och så tycker jag att det är rätt så ballt att jag förärades en rubrik på din blogg.

    SvaraRadera
  2. Jag håller med, jag älskar också spoilers! Det är mycket roligare att läsa en recension som är kryddad med härliga spoilers och där man faktiskt kan diskutera boken PÅ RIKTIGT, utan att dansa runt diskussionen som katten runt het gröt eller att hoppa över diskussionen helt och hållet.

    Du är nog den första person (förutom möjligen mig själv) som det stått om i rubriken, så du är i fint sällskap ;)

    SvaraRadera