lördag 11 juni 2011

En page turner utan dess like

När jag började läsa i Presidentens hustru läste jag bara små stycken åt gången och jag läste dom sakta. Jag gillade den starkt och ville smaka på och uppleva varje ord. Jag läser fortfarande i den ganska sakta, men inte längre i små stycken. Den är helt enkelt för bra. Idag har jag knappt kunnat lägga den ifrån mig. Det här är en bok jag kommer ge som boktips till ALLA. Vare sig de frågar eller inte.

12 kommentarer:

  1. Alla verkar älska den!
    Jag har den i bokhyllan men har inte kommit för att läsa den än...nu blir jag sugen. :) //Amy som inte kan kommentera som vanligt :(

    SvaraRadera
  2. Jag gillade den också mycket. Ska nog ta och läsa hennes första bok snart. Det har jag inte gjort ännu.

    SvaraRadera
  3. Ja! Den är verkligen jättebra! Så intressant och så välskriven. Jag har läst I en klass för sig också, men den gillade jag inte alls (jag vet, jag är ensam i Sverige om den åsikten).

    SvaraRadera
  4. Amy, Jag har också haft den stående i min hylla ett tag, ganska länge faktiskt, men jag har bara en sak att säga: Börja läs! Den är superbra, och det är en perfekt bok att läsa i hammocken *avundsjuk*

    Boklusen, Det här är den första boken jag läser av Sittenfeld, men jag har Prep här hemma också. Jag har en stark känsla av att jag kommer läsa allt denna fantastiska författare har skrivit/kommer skriva.

    Fru E, Jag kan nog redan nu säga att jag inte kommer gilla Prep mer än Presidentens hustru, för enligt mig är den här boken perfekt! Men jag tror nog (hoppas i alla fall) att jag kommer gilla Prep. Jag har den på engelska, så förhoppningsvis (om man kan säga så) kanske den tappade i översättningen? Det har ju hänt i andra fall...

    SvaraRadera
  5. Vi läste den som bokkulbbs bok. Jag gillade den också!

    Men visst var hans familj väldigt speciella. jag hade haft svårt att finna mig tillrätta med dom!

    SvaraRadera
  6. Det sa du ett sant ord! När hans bror läser upp limericken första gången hon träffar familjen. Jag mådde fysiskt dåligt. Fan vilken taskig sits dom satte henne i. Har lite svårt att tycka att deras beteende är okej. Jag gillar när det är högt i taket, men det finns faktiskt gränser, och man får tänka på vilken tid och plats som passar när man tar upp saker.

    SvaraRadera
  7. Jag har varit nyfiken på den här boken länge och sist jag var på biblioteket så höll jag den i handen, men jag tyckte den var så tjock så jag la tillbaks den i hyllan... Jag kanske borde ha lånat den ändå? Nästa gång! :-)

    SvaraRadera
  8. Jag gillar ju tjocka böcker, så mig gör det inget. Men jag vågar nästan lova att när du börjat läsa den kommer du tycka som jag. Den är för tunn! Jag vill ha mer. Mycket mer!

    Låna den fort, eller ännu hellre, köp den! Enligt mig är det här den perfekta, ultimata sommarläsningen!

    SvaraRadera
  9. Man får ju verkligen en sympatisk bild av hustrun som blir mer eller mindre lurad in i ett äktenskap med en född odåga, jag kan fam Bush för dåligt för att kunn avgöra vad som är nära sanningen men familjen beskrivs ju inte särskilt trevligt.

    SvaraRadera
  10. Nej, det gör den verkligen inte. Jag vet inte heller mycket om familjen, men jag vet en del om George W. Bush (som politiker) och jag kan inte säga att jag är ett fan...

    Det här med att hon är demokrat, är det så på riktigt? Eller är det något som boken har kryddats med?

    SvaraRadera
  11. Hm...jag tror att jag har hittat min sommarbok!...ELLER EN AV DEM!Tack för hjälpen att hitta böcker som jag annars hade gått förbi!//Chicago

    SvaraRadera
  12. Helen, Ja, tro mig, det här är bara en av dom! Det är det roligast som finns att ge boktips och att ge bort böcker till andra. Speciellt när de personerna sedan gilar dom, och jag har en känsla av att du i det här fallet kommer fullkomligt älska boken. Precis osm jag gör :)

    SvaraRadera