onsdag 13 april 2011

Ett litet experiment

Jag tänkte prova att färgsortera min bokhylla. Har dock varken ork eller lust att göra alla, så jag tänkte prova med fyra hyllor med fyra olika färger. På så vis kan jag även låta vissa serier eller böcker av samma författare stå ihop så jag inte behöver leta ihjäl mig efter olika delar, vilket enligt mig är den enda, men stora (!), anledningen till att inte ha en färgsorterad bokhylla. Så här blev resultatet:


Jag är ganska nöjd faktiskt!

7 kommentarer:

  1. Läckert!! Jag har dubbla rader i alla hyllor så det blir lite svårt men är sugen jag med.

    SvaraRadera
  2. Fint! Själv försöker jag iaf ha alla böcker av samma författare bredvid varandra men på ngt sätt så hittar jag eftersläntare i andra bokhyllor. ;-)

    SvaraRadera
  3. BöckerX3, Tack! Jag har också dubbla rader överallt. Men det syns ju inte vad det är på färgen bakom de främsta raderna, eller hur!? ;)

    Amy, Ja, om en författare har samma färg på bokryggen står de bredvid varandra, men det finns inte så många sådana... Inte i mina hyllor i alla fall...

    SvaraRadera
  4. Ser snyggt ut. Jag har sett en bokhylla där man använt svarta och vita böcker för att skapa en bild av en flygel, kommer inte ihåg var det var dock.

    Jag samlar ju på penguins classics och modern classics så det får bli nåt svartvitt för min del. Men det är ju mkt roligare med färg.

    SvaraRadera
  5. Det lät himla snyggt med flygeln!

    Ja, det är lite extra roligt med färgerna, men den vita raden är också himla snygg faktiskt!!

    SvaraRadera
  6. Det här är första gången jag provar på färgsorterat, men jag måste säga att jag gillar det också :)

    SvaraRadera